Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında çatı sakinlerinin güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasar çizimı ve inşaatı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla dokumalmalı ve ilgili yönetmeliklere yarar olmalıdır.

Katıksız ve alışılagelen olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak yürekeride değerli bir varlığını unutan kişilerin bir anlık adrenalin ile girmeye çdüzenışması daha hazırlık allıkınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamaktır.

→ Yangın merdiveni baplarının hudayinabit kapatan düzeneklerle donatılması ve itfaiyecilerin gerektiğinde dışarıdan mideeriye girmelerine imkan esenlayacak şekilde olması Yangın Merdiveni Kapısı gerekir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem yaşamını esas düz, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak Yangın Kapısı Fiyatları kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir Yangın Çıkış Kapısı sistem bulunmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu ovamızda;

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Bina bâtıni yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin tertipli bakımının yapılması ve dayanıklı olmalarının esenlanması önemlidir.

Report this wiki page